Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Een nieuwe start
De aanleiding voor een outplacementtraject is in vele gevallen niet altijd even plezierig en kan gepaard gaan met veel emoties. Wij helpen bij het verwerken en afstand nemen. Coaching bij outplacement biedt actieve ondersteuning waardoor vertrek uit de vorige functie beheersbaar en efficiënt overgaat in een nieuwe uitdaging elders.

Focus op persoon en resultaat
Wij zijn er van overtuigd dat outplacementtrajecten het meest effectief blijken bij een nauwgezette en persoonlijke werkwijze. Waar andere bureau’s met het motto ‘grote stappen, snel thuis’ effectief lijken te werken, blijkt uit onderzoek dat deze methode te kort door de bocht is om het traject succesvol te laten zijn. Zo werken wij samen aan een traject dat bij verwerving van een nieuwe werkkring de nadruk op jou als persoon legt, terwijl we toch heldere visie blijven houden over het eindproduct.

Welke adviezen en diensten verlenen wij bij een outplacementtraject?

    • Een in het oog springende brief met CV spreekt aan en is een goede stap in de richting voor kennismakingsgesprekken en uitnodigingen.
    • Leren uit het verleden, bewuste keuzes maken, nieuwe ontwikkelingen in gang zetten door het zorgvuldig uitstippelen van een loopbaanpad en doelgericht solliciteren vormen de basis voor toekomstig succes in de nieuwe werkkring.
    • Door samen op zoek te gaan naar verworven inzicht in sterke en minder sterke kwaliteiten, zelfkennis en een heldere presentatie lukt het je om de gewenste nieuwe baan in de wacht te slepen.

Zou je willen kijken of de adviezen en diensten die worden geboden bij een outplacementtraject, passen bij jouw situatie?

» Plan nu direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in bij een van onze outplacementcoaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden