Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Het komt voor dat een werknemer door uiteenlopende ambities op zoek gaat naar een andere werkgever. Vaak is dan professionele outplacement begeleiding wenselijk. GORTcoaching kan u helpen met uw outplacement vraagstuk.

Trajecten zijn altijd maatwerk. U kunt voor uw gesprekken met uw outplacement coach terecht. Trajecten bestaan uit vier fases:

  1. Het versterken van het vertrouwen door te kijken naar de sterke kanten en opgebouwde ervaring. We helpen bij het vormen van een positief zelfbeeld.
  2. Het aanbrengen van focus in de zoekrichting welke aansluit op de marktvraag. Focus is essentieel om uitgenodigd te worden en om het uiteindelijke aanbod te krijgen.
  3. We werken aan de presentatie in woord en geschrift, de marktverkenning en benadering. Maar ook de laatste tips en trucs over zoeken op internet.
  4. Bij succes, blijven we u ondersteunen waar nodig.

GORTcoaching heeft jarenlange ervaring met outplacement. Outplacement betekent vaak het niet vrijwillig afscheid nemen van de oude vertrouwde werkomgeving. Het zoeken naar een nieuwe baan biedt ook positieve kansen. Een mooie volgende stap in uw loopbaan. Om die stap te maken is het van belang dat u (weer) in uw kracht staat. En dat u zich goed voorbereidt op het presenteren van u zelf in netwerken en bij werkgevers. De ervaren deskundige coaches van GORTcoaching zijn door hun beroeps- én levenservaring goed in staat om u in uw outplacement traject, te begeleiden. Energiek en duurzaam naar de juiste baan dat past bij uw kwaliteiten, ervaring en wensen. Zij doen dit met passie en compassie. Voor het vak en voor u als persoon.

Gratis advies gesprek met een outplacement coach? Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatie gesprek.

 

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden