Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Tijdens het zoeken naar werk kom je vaak eerst de grote namen tegen. Toch blijkt dat 80% van alle banen wordt aangeboden door midden- en kleinbedrijven. De loopbaanadviseur kan je informeren over de grotere gemakkelijkheid waarmee je kleine organisaties kan bereiken. Zo biedt een klein bedrijf een aantal voordelen.

  • Niet wachten: Kleine bedrijven plaatsen zelden advertenties of vacatures, maar hebben vaak wel mensen nodig. Je hoeft dus niet te wachten totdat je een vacature ziet. Je kan gewoon langsgaan en vragen of ze iemand nodig hebben.
  • Overzichtelijk: Omdat het bedrijf minder werknemers heeft, is het makkelijker om diegene binnen het bedrijf te vinden die over het personeel gaat. Bovendien is het makkelijker om diegene te benaderen vanwege de persoonlijke benadering van een klein bedrijf.
  • Meer kans: Een kleine organisatie is vaak aan het groeien en ontwikkelen en heeft nog niet het plafond bereikt. Er bestaat daarom een grotere kans dat men bereid is een nieuwe functie voor je te creëren. Het is daarbij vooral belangrijk om hen te overtuigen dat je onmisbaar bent.

Om deze voordelen goed te benutten heb je goede strategieën en manieren nodig om je goed te presenteren. Loopbaanadvies kan je op je toekomstige sollicitatiegesprek voorbereiden en je zelfvertrouwen geven. Wil je aan de slag met de coach?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek met onze loopbaancoach »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden