Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Visie op de toekomst
Wanneer je begeleiding nodig hebt in je loopbaan, wil je weten wat voor mogelijkheden er zijn. Je hebt een heldere visie op de toekomst nodig en vindt het dan ook fijn als de begeleiding die je krijgt hierop aansluit. Een loopbaancoach zal dan ook op oplossingsgerichte wijze coachen.

Een aantal kernwaarden van deze oplossingsgerichte wijze zijn:

◦  Zien en doen zijn belangrijkAnders kijken of doen geeft deze verandering. Het vermogen om jezelf te kunnen veranderen heeft dus alles te maken met het vermogen iets op een andere manier te gaan zien.

◦  Een kleine verandering is voldoende. Een oplossingsgerichte loopbaancoach moedigt je aan om kleine stappen te zetten en dan pas te reflecteren op wat die kleine stap aan informatie oplevert.

◦  De hulpbronnen zijn al aanwezig in de werksituatie. De waarnemingen die je hebt zijn geen bronnen van weerstand die bestreden of veranderd moeten worden, maar hulpbronnen die gebruikt moeten worden.

◦  Er is een duidelijke focus op de toekomst in jouw werksituatie.

Persoonlijke begeleiding
De oplossingsgerichte gesprekken bij starten telkens met wat nuttig is voor je op dat moment en volgen geen standaardpatroon. Je krijgt geen voorschrift welke stappen gezet moeten worden op welk moment, maar het loopbaanbegeleidingsproces wordt op persoonlijke wijze met je doorlopen. Trekt deze wijze van begeleiding je aan? Zou je meer over de werkwijze willen weten van oplossingsgericht coachen?

» Plan nu direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in bij en van onze coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden