Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Annette een beetje beter kennen. 

Even kennismaken met Annette

“Het leven is een feest en jij bent uitgenodigd”

Levenskunst, de kunst om van je leven  een feest te maken. Daar draait het toch eigenlijk  om!? Natuurlijk weet ik ook heel goed dat niet elke dag even feestelijk voelt. We hebben vaak de neiging om zaken aan te pakken en op te gaan lossen als iets niet naar onze zin verloopt en we in de problemen dreigen te raken. Zelf kom ik er steeds meer achter dat het op die momenten juist beter werkt om eerst goed voor mezelf te zorgen. Pas als ik weer lekker in mijn vel  zit, kan ik aan de slag met wat er op mijn bordje ligt. Mijn  doel  formuleren, de koers bepalen  en met kleine, behapbare stapjes  in beweging komen. Elke reis begint namelijk met de eerste stap en door mezelf in beweging te zetten, reageert mijn omgeving ook anders op mij. Voor mij werkt het goed om dat in beweging zetten letterlijk te doen. De geest volgt het lichaam. Fietsen, hardlopen en dansen ( 5 ritmes en Biodanza) geven mij ontspanning en inspiratie.

Het mooie coachvak heb ik gekozen omdat ik mensen wil helpen om zelf hun doelen te bereiken. Maria Montessori is voor mij daarin een inspiratiebron. De helper leert minstens zoveel als degene die geholpen wordt. Dit vak gaat dus nooit vervelen! En ik vind het fijn om te merken  dat al mijn opgedane werk- en levenservaring  in de coachgesprekken goed van pas komt.  Om een korte  indruk te geven: begonnen als docente Frans, geswitcht naar de ICT,  leidinggevende banen  in ICT en onderwijs, accountmanager en loopbaanadviseur. En bovenal ben ik trotse moeder van twee prachtige dochters, die hun eigen weg naar volwassenheid aan het vinden zijn.

Ik ben gewend, en ik vind het ook leuk, om met allerlei  soorten mensen en vraagstukken om te gaan: daardoor kan ik ook makkelijk schakelen en meebewegen. Of je nu als jongere twijfelt over de juiste studiekeuze, als dertiger/veertiger over een carrièreswitch of als vijftiger/zestiger hoe je je loopbaan wilt vervolmaken, vragen in elke levensfase zijn bij mij welkom. And if you feel more comfortable speaking English, then you are also invited!

Voor mij is het feest pas compleet als ik zie dat de ander zijn eigen slingers aan het ophangen is!

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over haar weten? Dan kun je op onze website bij de locaties Delft, Rotterdam en Den Haag haar volledige profiel bekijken.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden