Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Annette een beetje beter kennen.

Even kennismaken met Annette
“The truth is that you already are what you are seeking” – Adyashanti

Coach, schilder, trainer van mijn eigen jongeren programma en levensgenieter, moeder, echtgenoot, vriendin en nog veel meer. Ik ben getrouwd en heb twee zonen, Maxime die nog thuis woont en Jean-Jacques die al op zichzelf woont. Ik woon op Marken met zicht op de vuurtoren; een echte natuurplek!

Als leidinggevende op een juridische afdeling, heb ik me veel bezig gehouden met innovatie. Daarnaast vond ik het zorgen voor een goed draaiend team en het coachen van mijn medewerkers het mooiste wat er was. Mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor de beste persoon op de beste plek, geeft me veel voldoening.

Na het overlijden van mijn vader kwamen er heel veel verandering op mijn pad. Op dat moment besloot ik mijn passie coachen te volgen. Na het afronden van mijn opleiding bij de Baak ben ik officieel coach geworden bij ING en heb ik meegewerkt aan de talent training voor ‘high potentials’ bij de business school. Ook heb ik mijn eigen bedrijf Present Training opgericht. Mijn achtergrond is kunstzinnig therapie en ik heb gewerkt bij stemmingsstoornissen bij het AMC. Verder ben ik me vanuit de behoefte van mijn klanten gaan specialiseren in stress en sinds vorig jaar ben ik gecertificeerd co-active coach.

Mijn zoon, Maxime, is mijn inspiratiebron. Hij is nu 16 en ik vind het een feest om hem op te zien groeien tot een zeer mondige vrijheidsstrijder. Zijn vrijheid is het grootste goed in zijn leven en hij zal het ook niet van zich af laten nemen. Zodra hij tijd heeft fiets hij door de stad met zijn vrienden op zijn BMX. Zijn frisse blik en lust om te discussiëren, maakt dat ik ook weer opnieuw naar de wereld ga kijken en nieuwe dingen ontdek.

Daarnaast ben ik gek op moderne kunst, Rothko en vele andere kunstenaars. Zelf schilder ik ook graag; voor mij een manier om uitdrukking te geven aan alles wat niet gezegd kan worden.

Het ontmoeten van mensen  met open hart en geest en samen kijken naar wat er nodig is, ook al is het ‘alleen’ acceptatie. Dit betekent coachen voor mij. Daarnaast heb ik natuurlijk mijn ervaring uit het bedrijfsleven en weet waar je tegen aan kan lopen als manager en medewerker.  Maar echt aanwezig zijn heb ik geleerd van mijn meditatie leraar en is het beste wat ik kan brengen. Naast het geven van mindfulness zal ik in mijn coaching kijken of ik mensen kan stimuleren om vanuit het hoofd, hart en vanuit de stilte nieuwe wegen te vinden.

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over haar weten? Dan kun je op onze website bij de locaties Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Marken en Zaandam haar volledige profiel bekijken.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden