Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Sylvia een beetje beter kennen. 

Even kennismaken met Sylvia

“Who dares to teach must never cease to learn” – J.C. Dana

Mijn naam is Sylvia. Ik ben sinds 2009 gecertificeerd loopbaancoach en daarnaast ook gediplomeerd trainer communicatie en gespreksvoering. Momenteel volg ik de masteropleiding “Human Development” bij Schouten & Nelissen University. Gewoon, omdat het kan. Ik vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen en steeds beter te worden als coach en trainer. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon in de mooie stad Utrecht. Na mijn Hbo-opleiding tot docent wilde ik graag nog iets extra’s leren om echt een effectieve bijdrage te kunnen leveren aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Dat werd een coachingopleiding. Coaching vond ik toen zo’n mooie tool dat ik besloot er in 2009 mijn vak van te maken.

Mijn inspiratiebronnen zijn de natuur en de mensen die mij omringen, familie, vrienden en zeker niet in de laatste plaats mijn coachees. Van hen leer ik ook elke keer weer iets. Daarnaast is het voor mij belangrijk af en toe in stilte te reflecteren op mijn leven en werk en de keuzes die ik daarin maak.

Afgelopen jaar was ik ook zeker geïnspireerd door de boeken van Irving Yalom, een Amerikaanse professor die gespecialiseerd in is existentiële therapie. In zijn boeken kijkt  hij samen met zijn cliënt naar hoe diegene in het leven staat en vorm geeft aan zijn leven en zichzelf en waar diegene tegenaan loopt. Hij bespreekt met hen alle grote levensvragen. De respectvolle manier waarop hij dat doet en zijn enorme toewijding en openheid naar zijn cliënten zijn voor mij een mooi en inspirerend voorbeeld.

Als je voor mij kiest als jouw coach, verwacht dan oprechte interesse, eerlijkheid en vooral: maatwerk. Iedereen is anders, er is bij mij geen standaard coaching oplossing of coaching traject. De opdracht die ik mijzelf elke keer stel is om samen met jou uit te zoeken wat jouw antwoorden zijn op de vragen die jij aan jezelf stelt. En vervolgens bepalen we samen wat voor jou het beste werkt om jouw doelen ook werkelijkheid te laten worden.

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over Sylvia weten? Bekijk het profiel van coach Sylvia. Coach Sylvia coacht op de locaties Bunnik en Utrecht. 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden