Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Fanny

Top level coach

DIT IS FANNY: Empathisch, praktijkgericht, duidelijk, verruimend.

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching.

Specialisaties: Ambitieuze ondernemers, Internationale professionals, (Creatieve) leidinggevenden, Expats, Diversiteit, Balans tussen denken en doen, Persoonlijk leiderschap, Communicatie

“Als mens kan je zoveel meer dan je denkt. Ik help je kijken naar je eigen mogelijkheden zodat je op een praktische en voor jou passende manier in actie komt en dichter komt bij wat voor jou op dat moment nodig is.”

Je kan bij mij terecht met vragen over

Je privé- en werkleven. Hierbij geef ik een aantal voorbeelden van mogelijke coachingsvragen:

“Ik zit al jaren vast in mijn loopbaan en wil voor mezelf beginnen en ondernemer worden, maar ik weet niet hoe ik dit aan moet pakken.

“Ik geef leiding aan een divers team van internationale en nationale werknemers, en zie dat de communicatie soms stroef verloopt. Ik kom daarin mezelf tegen en ga aan mezelf twijfelen, hoe toon ik leiderschap?

“Ik heb jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt en merk dat ik in Nederland mijn plek weer moet vinden. Het lijkt wel alsof ik met mijn ervaring nergens in pas, hoe kan ik me weer thuis voelen in mezelf ?”

“Ik wil creatief aan de slag maar blijf in mijn gedachten in cirkeltjes ronddraaien. Hoe krijg ik mezelf in beweging?”

“Ik ben erg ambitieus maar ik heb vaak het gevoel dat mijn ingetogen karakter me tegenhoudt in mijn ontwikkeling. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik me confortabeler ga voelen in een extroverte omgeving?”

Expats (sessies in het Frans, Engels en Mandarijn Chinees) kunnen bij mij terecht met gerelateerde loopbaan- en privévragen.

Zo werk ik

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je coachingsvraag/coachingsvragen die je wilt aanpakken en de doelen die je wilt behalen. Tijdens dat gesprek maak ik een inschatting en bespreek ik met je of ik inderdaad de beste persoon ben om je te begeleiden en hoe je coachtraject eruit zou komen te zien. Daarbij geef ik je een indicatie van het aantal sessies en de frequentie.

Als coach stel ik vragen, laat ik je groeien en stuur ik waar nodig, dit altijd vanuit eerlijkheid/respect en spiegelend. Na afloop van het kennismakingsgesprek bevestig ik nog even de coachingsvragen, je coachingsdoelen en het aantal sessies per mail.

De trajecten die ik begeleid variëren van 3 – 10 sessies, van 1 of 1,5 uur. Ik werk vanuit het principe inzicht geven – verruimen – doen – lange termijn verandering. Tijdens de sessies gebruik ik diverse technieken die op dat moment nodig zijn, voorbeelden hiervan zijn Voice Dialogue, Transactionele Analyse, RET. Tussen de sessies door krijg je van mij huiswerkopdrachten opgestuurd, de ene keer is dat een test, vragenlijst of creatieve opdracht. De andere keer vraag ik je te reflecteren of het geleerde in de praktijk te gaan uitvoeren en de resultaten hiervan bij te houden.

Voor mij zijn vertrouwen, veiligheid en aandacht voor wat er op dat moment is en commitment van beide kanten, een belangrijke basis voor een coachingstraject.

Certificeringen

 • Master Oosterse filologie UG (afgestudeerd op scriptie: Tibetaans Boeddhisme)
 • Gecertificeerd Integratief Coach/counselor Nederlandse academie voor psychotherapie
 • Intercultural DISC gecertificeerd practitioner
 • Intensive Chinese – Beijing Language and Arts University
 • Opleiding Transactionele analyse coach TA Academie
 • Diverse verdiepende workshops/trainingen in o.a. Voice Dialogue, Organisatie opstellingen, Stress coaching: o.a. bij Bureau Hoogendijk, Berry Collewijn, Lex Mulder
 • Mindfulness
 • Mapstell Personal Guide certificering
 • Werktalen: Nederlands, Vlaams, Frans, Engels en Mandarijn Chinees

Lid van:

Lid van NOLOC
Lid van SIETAR Nederland

Fanny heeft een ruime internationale werkervaring als sinoloog, manager, headhunter en heeft doorheen de voorbije jaren heel veel trajecten begeleid bij multinationals en de overheid. Fanny is ex-expat en heeft zelf ervaren hoe het is om als manager in het bedrijfsleven te staan, internationaal projecten te trekken en zelf een bedrijf op te starten. Haar passie is het begeleiden van coachees, zo begeleidt ze veel managers, executives, expats met diverse vraagstukken rond leiderschap/persoonlijk leiderschap en communicatie. Fanny is daarnaast ook intercultureel trainer en traint in binnen- en buitenland diverse teams in het verbeteren van hun communicatie en samenwerking.

Reviews

 • “Fanny is een empathische coach waarbij je je snel veilig voelt, ze is invoelend, ruimdenkend en geeft je altijd eerlijk terug wat ze bij je ziet gebeuren of waarneemt.”
 • “Fanny komt op een praktische en inzichtelijke manier snel tot de kern van wat is en ze begeleidt je op een manier die beklijft.”
 • “Fanny is veelzijdig, communicatief, empatisch, internationaal, breed geïnteresseerd en zorgde voor ontwikkeling.”
 • “Fanny liet me zelf tot inzichten komen en vulde het niet voor me in.”
 • “Bij Fanny kon ik voor het eerst echt mezelf zijn, ze gaf me het gevoel dat ik er mocht zijn.”
 • “Haar oprechte aandacht, het meedenken met mij, haar doortastende vermogen waardoor ze snel een indruk van mij had, haar openheid en niet te vergeten haar kunde. ”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Coaching via Skype
 • Coaching via Facetime
 • Wandelcoaching
 • Teamcoaching
 • Telefonische coaching
 • Groepscoaching / workshops

Helaas is Fanny niet beschikbaar