DIT IS JAN FRITS: Doelgericht, empathisch, doortastend en betrokken

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching.

Specialisaties: Professionals, Executives, Perfectionisten, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Identiteit, Zingeving, Competentie coaching, Management coaching, Leiderschap, NLP, ACT, Schoolleiders, Loopbaanadvies, Solliciteren, Faalangst, Loopbaanbegeleiding, Counselling, Wandelcoaching, Dertigers, Young professionals, Business coach, Intuïtief coachen, Motivatie, Lichaamsgericht werken, Transformationeel coachen, Mannen, Biografisch coachen, Oplossingsgericht werken, Loopbaan onderzoek, Loopbaancheck, Transactionele analyse, STAP

“Ik help je, praktisch en doelgericht, om de juiste vragen en antwoorden te vinden”

Je kan bij mij terecht met vragen over

Je leven en je werk

Mensen komen bij me met vragen als: “Hoe krijg ik weer het gevoel dat ik het echt kan?”, “Waarom wil ik zo graag aardig gevonden worden?”, “Hoe zeg ik ‘nee’ zonder de relatie op het spel te zetten?”, “Ik wil weer het gevoel hebben dat het er toe doet”

Als je je herkent in één van de onderstaande punten, maar ook als je een heel andere vraag hebt, neem gerust contact op zodat ik je kan begeleiden in een mooie stap.
• Stress: Ik help je ontdekken hoe je stress kan voorkomen en hoe je er beter mee om kan gaan
• Verantwoordelijkheid: Ik help je bij het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten
• Identiteit: Ik help je ontdekken wie je bent, wat echt belangrijk is, wat je echt wilt
• Zelfvertrouwen: Ik help je steviger in je schoenen te staan, voor je zelf op te komen, je zekerder te voelen en je plek in te nemen

Zo werk ik

Ik zorg ervoor dat je je veilig voelt en ik luister zonder te oordelen zodat je vrijuit kan praten. Ik ga door met vragen stellen waar anderen weglopen. Zo kunnen we samen zoeken en kom je weer in contact met wat er voor jou echt toe doet. Zo vind je jouw antwoorden en ontdek je hoe je verder kan op een manier die past bij jouw talenten en jouw waarden. Als het nodig is houd ik je een spiegel voor om je te helpen nieuwe inzichten te krijgen.

We beginnen met samen te bepalen wat je doelen zijn, waar je wilt staan aan het einde van het traject. Daarna werken we samen met elk onze eigen expertise. Jij kent je leven, je werk en je omgeving. Ik begeleid je in je proces. We gebruiken verschillende technieken, aangepast aan jouw leerstijl.

Hoe maak jij de keuzes die passen bij wat jij in de wereld wilt betekenen? Hoe kun jij optimaal floreren? Dat gaan we samen uitzoeken. Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen

Certificeringen

 • Practitioner Transactionele Analyse (Corael opleidingen, erkend door ITAA/EATA)
 • Accreditatie Vakbekwaamheid Practitioner (aankomend Senior Practitioner) Nobco/EMCC
 • Master Coach (Europees Instituut 2 jaar. Post HBO)
 • Leergang positieve Psychologie: Appreciative Inquiry, ACT, Oplossingsgericht werken, PsyCap, Strengths (Bureau voor Positieve Psychologie)
 • Opleiding Leancoach (McKinsey)
 • Telecoaching (Academie voor Psychodynamica)
 • Systemisch Coachen (Europees Instituut)
 • Coaching bij verlies (Het Coachhuis)
 • RET (Schouten & Nelissen)
 • Performance coaching (Accenture)
 • Organisatieopstellingen (nti nlp)
 • Inleiding op NLP (nti nlp)

Overige scholing:

Diverse trainingen op het gebied van management en veranderingsprocessen en procesverbetering. Onder andere: leidinggeven aan professionals, projectmatig werken, problem solving, voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken, etc.

Reviews

 • “Jan Frits creëert een hele prettige en veilige sfeer. Hierdoor voelt het fijn en goed om me kwetsbaar op te stellen. Ook vraagt jan Frits goed door waardoor ik beter tot de kern van mijn probleem kom”
 • “Het heeft me bewuster laten nadenken over keuzes maken en de verschillende gradaties/dimensies daarin. Ook heeft het me laten nadenken over en bezig laten zijn met wat ik belangrijk vind in het leven. Ik ben wel bewuster gaan kiezen en daarin ook bezig mijn gevoel een plekje te geven.”
 • “I like the way he just sits back leading me to my own awareness. I like his calming energy. It’s nice to also have different interpretations, different perspective and Jan Frits really helped me make sense. I could see it almost like post-its on the wall.”
 • “Ik heb de sessies met Jan Frits als heel fijn ervaren. Jan Frits kan op een natuurlijke wijze een vertrouwde omgeving creëren waar coaching volledig tot zijn recht komt. Onze gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik mijn kwaliteiten beter kan benutten, maar ook om te beseffen waar verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Mijn bestuursjaar brengt veel hectiek en verantwoordelijkheid met zich mee, Jan Frits is een van de weinige gesprekspartners waarmee ik zo intensief over mijn ervaringen heb kunnen praten.”
 • “Jan Frits luistert zonder oordeel, en confronteert mij met mezelf.”
 • “Ik heb Jan Frits ervaren als een professionele coach, die zonder oordeel luistert en betrokken is. Hij gaf de ruimte aan wat er op dat moment bij mij speelde en hij voelde intuïtief aan wat er dat moment nodig was. Hierdoor voelde ik me serieus genomen en gehoord. En heb ik de stappen kunnen zetten die me dichter bij mijn doel brachten.”
 • "Nu ik deze referentie schrijf zijn we ruim een half jaar verder en kijk ik nog steeds met een heel goed gevoel terug op dit traject. Zowel het resultaat als de weg daarnaartoe hebben mij veel inzichten gegeven. Wekelijks heb ik hier nog profijt van, met name tijdens mijn werk maar soms ook in privé situaties. Jan Frits is een zeer ervaren, empathische en rustige coach die ik aan iedereen die hier behoefte aan heeft zou aanbevelen. Door zijn ervaring weet hij voor elke situatie een goed handvat te geven waarmee ik verder kon. Door zijn empathische vermogen en rust die hij uitstraalt voel je je als gecoachte persoon erg goed begrepen. Dit is denk ik een van de voorwaarden voor een goed resultaat bij een dergelijk traject."
 • "Jan Frits is een prettige coach bij wie ik mij vanaf het begin al direct op mijn gemak voelde. Zijn persoonlijke, respectvolle en professionele manier van doorvragen, luisteren, observeren en het gebruiken van de juiste methodieken hebben mij veel inzichten gegeven. Tijdens de gesprekken met Jan Frits heb ik ook mogen ervaren dat ik mijn antwoorden en inzichten goed heb kunnen afstemmen met mijn gevoel. Op basis van de inzichten en mijn gevoel heb ik dan ook een juiste beslissing kunnen nemen en ben ik gestopt met mijn vorige baan. Inmiddels ben ik met veel enthousiasme en energie gericht opzoek naar nieuwe uitdaging en heb ik een aantal gesprekken gevoerd."

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • 1 op 1 coaching
 • Wandelcoaching
 • Coaching-on-the-job
 • Telefonische coaching
 • Groepscoaching / workshops
 • Incompany coaching
 • Lange sessies van 2uur of langer voor sneller resultaat

Locaties coach Jan Frits

Bergschenhoek - Tobias Asserlaan 7

Praktijk coachlocatie: "Een moderne en professionele werksfeer met uitzicht over de polder."

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

Parkeermogelijkheden: Voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur en bushalte op de hoek.

Den Haag - Raamweg 4

Praktijk coachlocatie: ‘Coachhuis-Raamweg is een sfeervolle en moderne coachlocatie’

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren aan de Raamweg

Delft - Marshallaan 2

Praktijk coachlocatie: ‘Een mooie locatie aan de rand van de stad Delft’

Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur

Dordrecht - Vissersdijk Beneden 70

Praktijklocatie: ‘Fris ingerichte kamer in een zakelijke omgeving.’

Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht

Parkeermogelijkheden: Gratis op het terrein.

Gouda - Oosthaven 12

Praktijk coachlocatie: ‘Goede kantoorruimte op een uitstekende locatie in het centrum van Gouda.’

Oosthaven 12
2801 PB Gouda

Parkeermogelijkheden: Parkeren in de omgeving

Ridderkerk - Ridderpoort 11

Praktijklocatie: ‘Lichte ruimte in een zakelijke omgeving.’

Ridderpoort 11
2984 BG Ridderkerk

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur of in de directe omgeving, bushalte op ca. 10 minuten lopen.

Rijswijk - Laan van Zuidhoorn 60

Praktijk coachlocatie: ‘Een nette, moderne coachruimte in Het Coachhuis Rijswijk’

Laan van Zuidhoorn 60
2289 De Rijswijk

Parkeermogelijkheden: Parkeerplaatsen voor het pand (met parkeerschijf), alternatief op het P+R terrein (4 euro per uur op werkdagen).

Rotterdam - Prinses Margrietlaan 52

Praktijklocatie: ‘Lichte kamer in een huiselijke sfeer aan de rand van Rotterdam vlakbij De Rotte en de Bergse Voorplas.’

Prinses Margrietlaan 52
3051 AX Rotterdam

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur. Tramhalte aan het eind van de straat en station Rotterdam Noord op 5 minuten loopafstand.

Rotterdam - Wijnhaven 36

Praktijk coachlocatie: ‘Sfeervolle spreekkamer in kantoorpand gelegen aan het water in het centrum van Rotterdam.'  

Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren in de buurt

Spijkenisse - Curieweg 5

Praktijkcoach locatie: “Nette, professionele spreekkamer aan de rand van Spijkenisse.”

Curieweg 5
3208 KJ Spijkenisse

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheid. Loopafstand naar het Metrostation is 10 minuten.

Rotterdam - Bergse Rechter Rottekade 152

Buitenlocatie: ‘Het Prinsemolenpad is een mooi wandelpad tussen de Rotte en de Bergse Voorplas tussen de stad en het groen. Beginpunt op de hoek van de Bergse rechter Rottekade en de Prins Bernhardkade. In geval van harde regen is om de hoek mijn locatie Prinses Margrietlaan.

Bergse Rechter Rottekade 152
3054 XP Rotterdam

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren en op loopafstand van Station Rotterdam Noord en tramlijn 4.

Barendrecht - Middenbaan 111

Praktijk coachlocatie "Lichte ruimte in een gebouw met een gezellige dynamiek"

Middenbaan 111
2991CS Barendrecht

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren vlakbij en 1 kilometer vanaf station Barendrecht

Delft - Korftlaan 6

Buitenlocatie "Mooie wandellocatie in het groene hart"

Korftlaan 6
2616 LJ Delft

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren aan de Korftlaan.

Gouda - Kale Jonkerpad 3

Buitenlocatie: "Fijn wandelgebied met goede paden, vlakbij de Reeuwijkse plassen"

Kale Jonkerpad 3
2805 LD Gouda

Parkeermogelijkheden: Openbare parkeerplaats op dit adres

Capelle aan den IJssel - Kanaalweg 33-35

Praktijklocatie: ‘Professionele en goed ingerichte coachruimte, Facility Point.’

Kanaalweg 33-35
2903 LR Capelle aan den IJssel

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren op eigen terrein, goed bereikbaar met ov.

Naaldwijk - Verhagenplein 3

Praktijk coachlocatie: ‘Frisse, nette en rustige coachlocatie te Naaldwijk. Deze locatie bevindt zich in het Paramedisch Centrum Lijfsupport in de praktijk Cesar Westland. Het Centrum bevind zich vlak naast het Wilhelminaplein. U kunt de lift of de trap nemen naar de 2de etage en daar plaats nemen in de wachtkamer.’

Verhagenplein 3 (kamer 13)
2671 HS Naaldwijk

Parkeermogelijkheden: Ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Mijnsheerenland - Wilhelminastraat 13

Praktijk coachlocatie: "Prettige ruimte in een yoga-centrum"

Wilhelminastraat 13
3271 BX Mijnsheerenland

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren in de straat

Zoetermeer - Bredewater 26

Praktijk coachlocatie: "Moderne en sfeervolle coachlocatie in de wijk Meerzicht."

Bredewater 26
2715 CA Zoetermeer

Parkeermogelijkheden: Eenvoudig bereikbaar vanaf Rijksweg A-12 via de ringweg door Zoetermeer, gelegen direct tegenover het NS Station. Gratis parkeren voor de deur.

Coachlocaties Jan Frits

In deze tabbladen staan beschrijvingen van de coachlocaties van Jan Frits.

Praktijk coachlocatie "Lichte ruimte in een gebouw met een gezellige dynamiek"

Middenbaan 111
2991CS Barendrecht

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren vlakbij en 1 kilometer vanaf station Barendrecht

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: "Een moderne en professionele werksfeer met uitzicht over de polder."

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

Parkeermogelijkheden: Voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur en bushalte op de hoek.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijklocatie: ‘Professionele en goed ingerichte coachruimte, Facility Point.’

Kanaalweg 33-35
2903 LR Capelle aan den IJssel

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren op eigen terrein, goed bereikbaar met ov.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Buitenlocatie "Mooie wandellocatie in het groene hart"

Korftlaan 6
2616 LJ Delft

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren aan de Korftlaan.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Een mooie locatie aan de rand van de stad Delft’

Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Coachhuis-Raamweg is een sfeervolle en moderne coachlocatie’

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren aan de Raamweg

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijklocatie: ‘Fris ingerichte kamer in een zakelijke omgeving.’

Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht

Parkeermogelijkheden: Gratis op het terrein.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Buitenlocatie: "Fijn wandelgebied met goede paden, vlakbij de Reeuwijkse plassen"

Kale Jonkerpad 3
2805 LD Gouda

Parkeermogelijkheden: Openbare parkeerplaats op dit adres

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Goede kantoorruimte op een uitstekende locatie in het centrum van Gouda.’

Oosthaven 12
2801 PB Gouda

Parkeermogelijkheden: Parkeren in de omgeving

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: "Prettige ruimte in een yoga-centrum"

Wilhelminastraat 13
3271 BX Mijnsheerenland

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren in de straat

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Frisse, nette en rustige coachlocatie te Naaldwijk. Deze locatie bevindt zich in het Paramedisch Centrum Lijfsupport in de praktijk Cesar Westland. Het Centrum bevind zich vlak naast het Wilhelminaplein. U kunt de lift of de trap nemen naar de 2de etage en daar plaats nemen in de wachtkamer.’

Verhagenplein 3 (kamer 13)
2671 HS Naaldwijk

Parkeermogelijkheden: Ruime parkeergelegenheid voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijklocatie: ‘Lichte ruimte in een zakelijke omgeving.’

Ridderpoort 11
2984 BG Ridderkerk

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur of in de directe omgeving, bushalte op ca. 10 minuten lopen.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Een nette, moderne coachruimte in Het Coachhuis Rijswijk’

Laan van Zuidhoorn 60
2289 De Rijswijk

Parkeermogelijkheden: Parkeerplaatsen voor het pand (met parkeerschijf), alternatief op het P+R terrein (4 euro per uur op werkdagen).

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Buitenlocatie: ‘Het Prinsemolenpad is een mooi wandelpad tussen de Rotte en de Bergse Voorplas tussen de stad en het groen. Beginpunt op de hoek van de Bergse rechter Rottekade en de Prins Bernhardkade. In geval van harde regen is om de hoek mijn locatie Prinses Margrietlaan.

Bergse Rechter Rottekade 152
3054 XP Rotterdam

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren en op loopafstand van Station Rotterdam Noord en tramlijn 4.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijklocatie: ‘Lichte kamer in een huiselijke sfeer aan de rand van Rotterdam vlakbij De Rotte en de Bergse Voorplas.’

Prinses Margrietlaan 52
3051 AX Rotterdam

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur. Tramhalte aan het eind van de straat en station Rotterdam Noord op 5 minuten loopafstand.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Sfeervolle spreekkamer in kantoorpand gelegen aan het water in het centrum van Rotterdam.'  

Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren in de buurt

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijkcoach locatie: “Nette, professionele spreekkamer aan de rand van Spijkenisse.”

Curieweg 5
3208 KJ Spijkenisse

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheid. Loopafstand naar het Metrostation is 10 minuten.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: "Moderne en sfeervolle coachlocatie in de wijk Meerzicht."

Bredewater 26
2715 CA Zoetermeer

Parkeermogelijkheden: Eenvoudig bereikbaar vanaf Rijksweg A-12 via de ringweg door Zoetermeer, gelegen direct tegenover het NS Station. Gratis parkeren voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Beschikbaarheid van coach Jan Frits

} Klik op het tijdstip dat je uitkomt.
l Vul je gegevens in.
Je krijgt per e-mail direct een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijgt je direct per e-mail een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als je graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Coachgesprek

Kortingstarief speciaal voor particulieren

€ 109,- / uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek.
 • Het standaardtarief (voor bedrijven & instellingen) is € 149,- per uur, excl. BTW. Het speciale kortingstarief voor particulieren is € 109,- per uur, incl. BTW.
 • Zelf de duur van uw gesprekken bepalen.
 • Zelf uw gesprekken inplannen (gemiddeld om de 2-3 weken).
 • Gemiddeld 6-10 coachgesprekken per traject.
 • Coachtrajecten worden zeer vaak vergoed door de werkgever.
 • Liever een eenmalige sessie (en dus het gratis oriëntatiegesprek overslaan)? Dit kan! Een eenmalige powercoaching is 1,5 uur. Zet bij opmerkingen dat het een eenmalige sessie betreft!
 • Bespreek de opties met uw coach!