Plan een Gratis Oriëntatiegesprek


Ben je net klaar met een coachtraject bij GORTcoaching maar wil je eigenlijk nog aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Denk dan eens aan een coachopleiding. Misschien denk je nu dat zoiets niet bij je past of dat je er geen tijd voor hebt, maar een coachopleiding is hartstikke leuk, leerzaam en nuttig.

Wat leer je precies?

Het uitgangspunt van een coachopleiding is communiceren. Onder communicatie valt onwijs veel, zoals je energie, verbale communicatie en je houding. Zo leer je kritisch naar jezelf kijken en ontdek je hoe jij communiceert (en hoe dat beter kan). Je leert vragen stellen op zó een manier dat je inzicht krijgt in de situatie. Vragen stellen lijkt makkelijk, maar het is nog best complex! Uiteindelijk leer je om coaching toe te passen in een werksituatie, waardoor je effectiever en efficiënter kunt werken. Het gaat dus helemaal niet alleen om advies kunnen geven, de coachopleiding omvat veel meer. Je kan de geleerde zaken dus breed inzetten in het bedrijfsleven en het is een veelgevraagde skill voor managers.

Wat is er leuk aan?

Keer op keer blijkt uit onderzoeken dat mensen het gelukkigst zijn als ze een verbinding aan kunnen gaan met andere mensen. Als je jong bent, hou je je vooral bezig met de verbinding met jezelf. Naarmate je ouder wordt zit de kern van geluk voor jou in de verbinding met een ander en laat dat nou de focus van deze opleiding zijn.

Wat heb je eraan?

Goed, je leert dus om duidelijk te communiceren. Wat heb je daar eigenlijk aan? Je komt tot gave nieuwe inzichten en leert denken en communiceren op dieper niveau. De juiste vragen stellen helpt je hierbij: je krijgt een andere kant van mensen te zien. Heel waardevol.

Aan de hand van theorieën en technieken leer je om goede vragen te stellen, waardoor je effectiever wordt in relaties. Vaak ben je je er niet bewust van dat je de verkeerde vragen stelt. Dan krijg je de verkeerde antwoorden en kom je niet echt verder. Nu wel en daarom kan je stappen maken.

Veel mensen omschrijven een coachopleiding als “life changing”. Dat lijkt misschien wat overdreven, maar het is echt waar. Een coachopleiding brengt je meer geluk en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Hierdoor kom je dichter bij jezelf staan en wordt je effectiever. Alleen maar pluspunten!

Coachopleiding in de notendop

Je zult geen spijt krijgen van je keuze voor een coachopleiding. Samengevat:

  • Je leert om beter te communiceren, het coaching toe te passen in je werksituatie en om kritisch naar jezelf te kijken.
  • Het is leuk omdat verbindingen aangaan de kern van geluk is.
  • De opleiding is waardevol omdat je gelukkiger wordt, dichter bij jezelf komt te staan en effectiever wordt.
  • De coachopleiding is een weekend en kost minder dan een coachtraject.

De opleiding is praktijkgericht en geschikt voor iedereen. Je kunt zo ver gaan als je wilt. In de fundament cursus leer je de basistechnieken van technieken maken en coaching skills. Bevalt het goed en wil je meer verdieping? Dan kun je voor deel 2 gaan en een gecertificeerde coach worden. 80% doet dit! Dat betekent dat je echt iets met coaching wilt, bijvoorbeeld als je een nog betere coachende manager wilt worden.

Wil je meer informatie en weten wanneer en hoe jij je in kunt schrijven? Bekijk dan onze webpagina over de fundament coachopleiding.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden