Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Judith een beetje beter kennen. 

Even kennismaken met Judith

Je eigen wijsheid ontdekken en daarop leren vertrouwen is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Hi, ik ben Judith. Geboren in 1968 in Colombo, Sri Lanka, als dochter van een verpleegster en een ontwikkelingswerker die elkaar in het verre buitenland hebben ontmoet. Tot mijn vierde heb ik in het buitenland gewoond. Ik ben half Indisch en half Fries. Een grappige paradox die ik ook wel terug vind in mezelf: aan de ene kant ben ik heel nuchter en sta ik met beide benen op de grond. En aan de andere kant voel ik me ook aangetrokken tot de Oosterse mystiek en spiritualiteit.

Eigenlijk wilde ik ontdekkingsreiziger worden, maar daar kon ik natuurlijk niet van leven. Van sporten ook niet, dus uiteindelijk koos ik de Heao en heb ruim 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als marketeer. Ik had altijd het gevoel dat ik niet echt paste in die posities. Ik liep ook een aantal keren flink vast en heb toen het geluk leren kennen van het hebben van een coach. Toen ik op mijn 35ste ontslag een sabbatical nam, ben ik me tijdens een reis gaan bezinnen op de vraag ‘wat wil ik nu echt?’. Toen kwam al snel boven water dat ik dit vak in wilde. Bij terugkomst heb ik een professionele vakopleiding tot trainer & coach gevolgd en ben sindsdien heel gelukkig met die keuze. De grap is dat ik nu juist heel graag in het bedrijfsleven train en coach. In deze rol vind ik het heerlijk om in de dynamiek van een bedrijf iets te kunnen betekenen voor mensen en groepen.

Ik help mensen in coaching vaak om ruimte te vinden in een paradox. Vaak raken we verstrikt in de starheid van één bepaald patroon of denkbeeld. De nuances ontdekken van de verschillende mogelijkheden en de andere kant van het verhaal ontdekken maakt vaak veel energie los en biedt enorm veel mogelijkheden. Mensen helpen ontdekken waar hun eigen waarheid, inspiratie en drijfveren zitten, zodat ze krachtige en bewuste keuzes kunnen maken en hun leven weer in eigendom nemen. Zo doe ik toch een beetje het werk van een ontdekkingsreiziger J.

Mijn grote inspiratiebron is de natuur. Daar vind ik rust, troost en wijsheid en doe ik altijd energie en inspiratie op. Ik neem mensen ook in een coachingstraject regelmatig mee op een wandeling. Vaak ontstaan daar bijzondere gesprekken en komen mensen makkelijker tot zichzelf. Ik ben ook altijd onder de indruk van mensen zelf, de kracht die iedereen in zich heeft en hoe gelukkig mensen worden als ze die kracht en wijsheid ontdekken en leren te gebruiken.

Zelf word ik erg gelukkig van reizen, van stoer buiten zijn, werken in mijn moestuin, bewegen en fijne mensen om me heen hebben.

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over Judith weten? Bekijk het profiel van coach Judith . Coach Judith coacht op de locaties Arnhem, Beuningen, Elst en Nijmegen. 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden