Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Rob een beetje beter kennen.

Even kennismaken met Rob
Volg je hart, want dat klopt.

Ik ben Rob, een creatieve Rotterdammer, coach en motivator met een achtergrond in marketing, communicatie en management. In 1993 startte ik mijn professionele loopbaan als zelfstandig ondernemer. Ik heb ruim zeven jaar bedrijfsfeesten georganiseerd, waarin ik heb geleerd hoe ik de zintuigen van mensen kon prikkelen. Door sferen te creëren of harmonie aan te brengen in eten, drinken en decors ontstonden er concepten die tot de verbeelding spraken. Van 1999 tot 2005 heb ik diverse marketing- en leidinggevende functies vervuld in het bedrijfsleven.

Na een periode van persoonlijke confrontaties wilde ik leren hoe ik mijn ‘binnenkant’ beter kon afstemmen op de ‘buitenkant’. Ik heb daarvoor de 3½ jarige opleiding coaching & counseling gevolgd aan het Europees Instituut/De Baak. In 2005 vond ik dat ik klaar was voor het ‘echte werk’. Ik zei mijn toenmalige baan vaarwel om te gaan doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Als coach mensen prikkelen en motiveren, zodat zij hun werk en leven opnieuw kunnen vormgeven.

Inspiratie haal ik uit personen die dicht bij mij staan, maar ook uit moderne dans. Mijn overleden moeder. Zij was enthousiast, bescheiden, humoristisch, energiek en stond voor: nooit opgeven, maar altijd doorgaan. Zij is echt een geweldig voorbeeld voor mij. Ook beschouw ik mijn dochter als inspiratiebron. Als trotse vader bewonder ik haar spontaniteit. Jacques, die ik als tweede vader beschouw, is ook een inspiratie voor mij. Bij hem voelt het altijd als “thuiskomen”. In mijn zoektocht naar wie ik ben en wat mij beweegt heeft hij mij echt geleerd dat ik zelf en anders mag denken, vinden en voelen. Als laatste ervaar ik moderne dans als de ultieme uiting van emoties. Ik zie het dan ook als een directe uitwisseling van het ene hart naar het andere hart. Ik ga dan ook graag naar het Nederlands Dans Theater.

Als coach leer ik je jezelf beter kennen en begrijpen. Zo word je aangespoord tot actie en nieuw gedrag. In mijn rol als coach spiegel ik je gedachten en handelen. Ik probeer lijnen te ontdekken in je verhaal en zoek graag de kern op, ook als dat wel eens pijnlijk of confronterend is. In mijn werk maak ik veel gebruik van mijn intuïtie en inlevingsvermogen. Uiteindelijk gaat het er bij coaching om dat je jezelf leert accepteren en keuzes durft te maken die echt van jezelf zijn.

Spreekt zijn verhaal jou aan en wil je meer over Rob weten? Bekijk het profiel van coach RobCoach Rob coacht op de locaties Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bergen op Zoom, Breda, Capelle aan den Ijssel, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Rotterdam, Schoonhoven en Spijkenisse.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden