Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Maarten een beetje beter kennen.

Even kennismaken met Maarten
“Het voelt goed om te (ver)dwalen in de juiste richting”

Ik ben Maarten. Sinds 2011 ben ik werkzaam als loopbaanadviseur en coach. Mensen kunnen bij mij terecht met levens- en loopbaanvragen. Ik richt me daarbij op persoonlijke coaching, loopbaanontwikkeling, outplacement en mobiliteit binnen verschillende organisaties. Daarnaast ben ik verbonden als supervisor aan een opleiding voor loopbaan en leiderschap.

Ik leef samen met mijn lieve vrouw Sonja en ben vader van twee jongens. Met de komst van deze geweldige boeven, heb ik in leren zien hoe kinderlijk eenvoudig en hoe complex het is om je als mens te mogen ontwikkelen en te groeien. Om je plek te vinden en te ontdekken wie je bent.
Je zou mij kunnen typeren als (onder)zoeker en vormgever. Ik kijk graag om me heen om te ontdekken en uit te vinden hoe iets werkt. En dan voornamelijk bij de mens. Wat is de drijvende kracht in onze gedragingen, waartoe zijn we allemaal in staat? Hoe geven we plek aan ons dagelijks bestaan?

De wereld van kunst en vormgeving vormt voor mij een grote inspiratiebron. Hierin vind ik vaak een prachtige spiegel over hoe het ons als mens vergaat. Decennia lang brengt de kunstwereld onze beperkingen en mogelijkheden in beeld over hoe we leven, wonen en werken. Over wie we zijn, wat we voelen en hoe we gehoor geven aan onze ambities en talenten. De liefde voor kunst en vormgeving probeer ik te verwoorden in mijn schilderijen die ik in mijn vrije tijd of in opdracht maak. Het is voor mij de zoektocht naar een eigen “handschrift” waarin ik mezelf mag zijn.

Elf jaar lang, gaf ik gehoor aan mijn passie tot vormgeven binnen verschillende toonaangevende architectenbureaus. Totdat ik mijn eigen tekortkomingen leerde ontdekken. Door bewust ruimte te maken en mezelf vragen te stellen, heb ik geleerd om naar mijn talenten te kijken en hier richting aan te geven. Ik heb zelf mogen ontdekken dat je altijd verantwoordelijk bent voor je eigen keuzes die je in je leven en werk maakt. Met dat inzicht en met de ontdekking dat er vaak veel meer mogelijk is dan je zelf voor ogen hebt, ben ik richting gaan geven aan mijn eigen koerswijziging van vormgever naar coach.

Wanneer ik je begeleid kan ik je helpen door je te leren hoe je een nieuwsgierige houding aan kunt nemen. Ik ben ervan overtuigd dat je met oprechte interesse en een verwonderende houding tot nieuwe inzichten komt. Hierdoor ontstaat ruimte voor persoonlijke groei. Het leren reflecteren op eigen belemmeringen en struikelblokken is onderdeel van het proces tijdens coaching. Nog veel belangrijker is het leren benutten en inzetten van je eigen talenten!
In mijn aanpak ben ik graag diegene die jou precies die vragen stelt die je kleur doen bekennen. Verlangen en kunnen is 1, maar doen is 2! Het is zaak aan te sturen op zelfkennis en eigenheid. Kijken naar wat voor jou wél werkt, dat werkt vaak heel verhelderend. Zo leer je weer in beweging te komen en kun je daadwerkelijk gaan doen wat bij jou past.

 

Spreekt zijn verhaal jou aan en wil je meer over hem weten? Dan kun je op onze website bij de locaties Amsterdam, Diemen, Ouderkerk aan de Amstel en Weesp zijn volledige profiel bekijken. Klik hier voor een outplacement coach. 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden