Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Fanny een beetje beter kennen.

Even kennismaken met Fanny
“je kan en mag zoveel meer dan je denkt!”

Ik ben Fanny, coach bij GORTcoaching voor de regio’s Amsterdam en Haarlem. Bij GORTcoaching begeleid ik sinds ruim een jaar met veel plezier hoogopgeleide professionals en expats met loopbaan­ life­ en/of stressgerelateerde coachvragen. Naast gediplomeerd coach ben ik ook sinoloog, China deskundige.

Mijn achtergrond is erg internationaal. Ik heb lang in België en China gewoond, gestudeerd en gewerkt. Al van kinds af aan heb ik een natuurlijke interesse in mensen en riep ik dat ik later Chinees wilde studeren en de wereld wilde zien. Ook wilde ik als kind zoveel mogelijk talen leren, omdat ik met zoveel mogelijk mensen wilde communiceren. Deze kinderwens is later in vervulling gegaan! Voor ik in 2009 als coach aan de slag ging heb ik nationaal en internationaal bij diverse bedrijven en de overheid gewerkt in training, sales, recruitment, employer branding, headhunting en talent management. Ik heb onderzoeken inzake talent management & sollicitatiedrijfveren begeleid en heb daarvoor nauw samengewerkt met HRafdelingen van A bedrijven. Gaandeweg werd coaching meer en meer onderdeel van mijn werk. In 2009 ging ik na mijn studie als zelfstandig coach aan de slag, een natuurlijke beslissing voor me en een logische vervolgstap.

Iedere coachee is uniek. Ik kijk dan ook met een open blik naar ieder nieuw traject. Inzicht vind ik belangrijk als vertrekpunt. Vaak doen we al jaren onbewust of bewust de dingen die we doen, maar weten we niet waar die vandaan komen en hoe die te veranderen. Dat kan erg eenzaam aanvoelen. Inzicht geeft je zoveel opheldering en begrip voor jezelf en de ander. Daarbij geeft inzicht ook rust. Maar alleen inzicht in jezelf is natuurlijk niet genoeg, want hoe zet je het gedrag in wat je wilt? Hoe kom je daar? In mijn trajecten begeleid ik stapsgewijs en op een gestructureerde manier coachees bij loopbaangerelateerde, lifegerelateerde en stressgerelateerde vraagstukken. Ik werk inzichtgevend, gestructureerd en praktisch, maar met diepgang.

Ik laat mij door veel verschillende dingen inspireren en heb niet 1 specifieke inspiratiebron. Zo kan ik een boek inspirerend vinden, een wandeling door het bos, een reis naar een ver land, een goed gesprek maar ook een uitstapje met mijn kinderen of samen op de bank zitten. Als ik dieper ga kijken naar wat mijn grootste inspiratiebron is dan ga ik toch terug naar mijn studie en werkervaring in China, daar heb ik zoveel van geleerd. Het heeft me geleerd met een open blik naar mensen en het leven te kijken, niet snel op te geven, je doel voor ogen te houden en ook heb je het even moeilijk, geen probleem, daarna gewoon weer door te pakken. En dat is ook de manier waarop ik als coach mijn eigen leven probeer te leven. In dat opzicht sta ik in mijn werk als coach, zoals ik in het leven sta.

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over Fanny weten? Bekijk het profiel van coach Fanny. Coach Fanny coacht op de locaties Amstelveen, Amsterdam en Haarlem.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden