Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Ad een beetje beter kennen.

“Pak het aan en doe dat anders!”

Ik ben Ad, 59 jaar oud en getrouwd.

Wij hebben twee volwassen zonen en vier kleinkinderen. De afgelopen 20 jaar werk ik als coach, trainer, en trainingsacteur. Mijn werkcarrière is begonnen toen ik 16 was, als Hovenier later ben ik in de bloemendetailhandel gaan werken en rond mijn 40ste toen ik inmiddels Meesterbinder – bloemsierkunstenaar was ben ik naar het onderwijs overgestapt. Het hovenieren doe ik nog steeds, één dag per week werk ik bij klanten in hun tuin.

Je kunt zeggen dat ik een coach met een plus ben, wanneer ik jouw coach ben kan het maar zo zijn dat je ineens twee coaches hebt. Ik ben namelijk opgeleid als Equine assisted coach, een paardencoach.

Coaching zie ik als een reis waarin ik je uitnodig om in beweging te komen en het stuur vast te pakken door te experimenteren en te oefenen met nieuw gedrag. Zo maak je echt stappen.
In de coachsessies werk ik intuïtief- en systemisch en gebruik ik verschillende methoden waar samenwerken met paarden er natuurlijk een van is maar ook Voice Dialogue, oplossingsgericht werken, gedrags- en communicatie stijlen, Transactionele analyse en opstellingen.

Mijn overtuiging is dat jij zelf het beste weet wat goed voor je is. Ik help je het te vinden door je te laten ervaren en samen de handen uit de mouwen te steken. Zo vind je zelf jouw antwoorden en kom je tot nieuwe inzichten.

Spreekt zijn verhaal jou aan en wil je meer over Ad weten? Bekijk het profiel van coach Ad. Coacht Ad coach op de locaties Arnhem en Ede.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden